My Cart

Om oss

Hem » Om oss

Välkommen till Black Diamond Studio!

I Bygdeå finner du Black Diamond Studio, där Ann Karina och Letinja Lantto förenar expertis inom hår och skönhet med en varm, familjär känsla. Från klippningar till specialiserade skönhetstjänster, erbjuder vi skräddarsydda upplevelser för alla. Upptäck vår passion för stil på Kustlandsvägen 18!

Vår mångsidiga stylist med hjärtat i Nordnorge

Ann Karina

Träffa Ann Karina, en passionerad frisör med rötter i Nordnorge. Efter att ha flyttat till Östersund på 80-talet för att utbilda sig inom frisöryrket, där hon erhöll både mästerbrev och gesällbrev, drev Ann Karina en framgångsrik frisörsalong.

Äventyrslusten förde henne senare till skogshuggeri, men nu är hon tillbaka med förnyad entusiasm för att klippa och färga hår. Nyligen anlände till Bygdeå för att vara nära familjen, Ann Karina ser fram emot att välkomna dig och skapa magi med ditt hår.

Undersköterska till framtidens frisör

Letinja Lantto

Hej, jag är Letinja Lantto, en 30-årig kvinna med norska rötter. Jag flyttade till Västerbotten från Jämtland 2017 av kärlek. Med en passion för hår, smink och skönhet, har jag nu glädjen att arbeta med detta dagligen. Trots att jag ursprungligen är undersköterska, har jag även utbildning som makeup artist och erfarenhet från Hollywood-produktioner.

Under 2024 tar jag steget fullt ut mot att bli frisör, och jag är för tillfället lärling hos min mor på vår salong. Ansvarig för våra sociala medier, är det oftast jag som svarar när du ringer. Jag specialiserar mig även på hårförlängningar och rastaflätor/dreads.

Scrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVGScrolling SVG